Tel.: +36 89 350 264 / +36 30 769-0790
E-mail: tarkabociporta@gmail.com

Vendégszoba, vendéglátás


Kedves vendégeinknek ajánljuk régi parasztházunk tisztaszobájából kialakított, külön bejáratos, igényes népi tárgyakkal berendezett, összkomfortos lakrészünket. A szobában 4+1 férőhely van, kis fürdővel, konyharésszel. A fűtést kívülről fűtött fatüzelésű szemeskályha biztosítja.

mihazunk   tarka boci porta   szobabelso

A vendégszobánkban 1 nagy franciaágy és a gyerekek örömére egy emeletes ágy található. Az emeletes ágy ágyneműtartóján alakítható ki a pótágy, ha 5 személy szállna a szobában. Kiságyat, etetőszéket igény szerint biztosítunk. Kiépített ADSL internet kapcsolat van a szobában, a tornácon wifi internet fogható, TV nincs.


szemeskalyha   szoba2   mosdo

Áraink

Szállás reggelivel 4200 Ft/felnőtt/éj+300 Ft üdülőhelyi díj/fő/éj. (Szállás reggeli nélkül is lehetséges 3500 Ft/felnőtt/éj+300 Ft üdülőhelyi díj/fő/éj áron.)
Gyermekkedvezmény: 14 éves korig 50 %, tehát éjszakánként gyermekenként 2100 Ft. A gyermekek az üdülőhelyi díj alól mentesek.
A szállás 3 éves kor alatti gyermek esetében ingyenes, egy gyermek esetében. Tehát két 3 év alatti gyermek esetében egy gyermek árat kell fizetni.
A vendégszoba minimális ára 10.000 Ft éjszakánként (egy és két fő szállása esetén lép érvénybe), azonban ez az ár tartalmazza az üdülési adót és a reggeli árát.

Kedves vendégeinket legalább két éjszakára várjuk a felmerülő mosási, takarítási költségekre való tekintettel.


Szezonon kívül természetesen lehet kedvezményt kérni, ami egyéni megállapodás függvénye.


Különleges kedvezmény az öko életmódot követőknek (ökológiai lábnyom csökkentés a nyaralás alatt): A szállásdíjból 10 % engedményt adunk azoknak a kedves vendégeinknek, akik elfogadják és követik a házigazdák által megélt „zöld” életmód elemeit (komposzt WC és kültéri napkollektoros zuhanyzó használata, szelektív szemétgyűjtés és szemét minimalizálás stb.).
Örülnénk, ha ezt a kedvezményt minél több vendégünk igénybe venné!

OTP, MKB, K&H SZÉP KÁRTYÁT ELFOGADUNK!!!

A vendégszoba lefoglalása e-mailben történik, itt igazoljuk vissza a foglalást, illetve írjuk meg a foglalási előleg összegét, amelyet a következő bankszámlaszámra kérünk utalni: OTP BANK, Narancsik Imréné és Narancsik Imre, 11773432-01974041. Az előleg fizetés SZÉP kártyával is rendezhető.

Egy család

amely életével vállalja fel
a paraszti hagyományokat.

Bővebben...

Egy gazdaság

amelynek állatai boldogan élnek
a gyönyörű bakonyi tájban.

Bővebben...

Egy udvar

itt megismerheted
név szerint állatainkat.

Bővebben...