Tel.: +36 89 350 264 / +36 30 769-0790
E-mail: tarkabociporta@gmail.com

 

Tematikus hétvégék (péntek estétől vasárnap délutánig)

 

Sajtkészítő hétvége (avagy mindent a tehétől a sajtig)


A sajtkészítő hétvégén 5 fő tud résztvenni, szállás a vendégszobánkban. A hétvége során, megismerkedünk a tehén- és kecskefejéssel, joghurtkészítéssel, félkemény sajt és krémsajt készítésével, vajköpüléssel, túrókészítéssel. Az ellátást a Tarka Boci Porta termékeire alapozva készítjük közösen, finom borokkal kiegészítve. A résztvevők a távozáskor kóstolót kapnak, illetve oltót és sajtkulturát az otthoni sajtkészítés megkezdéséhez.


Oktatás, szállás, teljes ellátás 30.000 Ft/fő.

sajt 03sajt 02sajt

Paleo hétvége (táplálkozás és életmód a paleo jegyében)


Túlmérgezett társadalmunk táplálkozási szinten vágyik a megújulásra. Egyre több kutatás igazolja az eltúlzott szénhidrátfogyasztás káros hatásait. Egy új lehetőséget nyit a gyógyulásra és az egészség megtartása a paleo életmód.


A paleo hétvége során a részvevők megismerkednek a paleo alapanyagaival, azok felhasználási módjaival. Közösen készítjük illetve fogyasztjuk a paleo ételeket. A Tarka Boci Portán gyakorlatot szerzünk az étrend során felhasználható állatok gondozásával.


Ismerkedünk a paleo mozgásformákkal a primal move-val. Ismerkedünk az őskori ember fegyvereivel, dobó- és hajítófegyverekkel, íjászattal.
A hétvégén a részvétel 20.000 Ft/fő, távozáskor kóstoló jár.

Egy család

amely életével vállalja fel
a paraszti hagyományokat.

Bővebben...

Egy gazdaság

amelynek állatai boldogan élnek
a gyönyörű bakonyi tájban.

Bővebben...

Egy udvar

itt megismerheted
név szerint állatainkat.

Bővebben...